top of page
groep.jpeg

Huidverbetering met Mesoestetic

MESOESTETIC

IMG-0531.JPG

MESOPEEL

Een groot programma aan peelingen van mild tot intensief. Met een peeling ga je de dode huidcellen verwijderen maar ook de opname van werkstoffen verbeteren en de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. Met de juiste peelingvloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kun je bepaalde huidproblemen behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, grove huidstructuur en acne.

Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen.

Mesoestetic® stelt een hoogontwikkeld gamma peelings voor die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur en gecombineerde mesopeels.

Mesopeel wordt in kuur gedaan, 5 behandelingen om de 2 weken. Voorbereiding met thuisprodukten is een must. Dit geeft een optimaal resultaat.

95/110€

8F027346-DA83-4F19-8A61-0E1C5B1083C9.png

Age element: brightening

Anti-verouderingsoplossingen met een intensieve antioxiderende werking die de helderheid van het gezicht verbeteren en vroegtijdige veroudering voorkomen. Bestaat uit:

 • Brightening cream

 • Brightening eye contour

 • Brightening concentrate

 • Brightening complex plus

8F027346-DA83-4F19-8A61-0E1C5B1083C9.png
firming.png

Age Element: furming

Anti-verouderingsformules met een liftende werking om slapheid en verlies van stevigheid te bestrijden. Nestaat uit: 

 • Firming cream

 • Firming eye contour

 • Firming concentrate

 • Firming elixir

firming.png
anti wrinkle.png

age element: ant wrinkle

Anti-verouderingslijn die de regeneratiemechanismen van de huid activeert, de verschijning van rimpels en expressielijnen vermindert en de vorming ervan voorkomt. Bestaat uit:

 • Anti-wrinkle cream

 • Anti-wrinkle night cream

 • Anti-wrinkle eye contour 

 • Anti-wrinkle concentrate

 • Anti-wrinkle lip and contour

anti wrinkle.png
cabine foto .jpeg

age element: verzorging - anti aging professional solution

Gepersonaliseerde Age Element behandeling is een ontspannende gelaatsverzorging met een intensieve bindweefselmassage. Na een diagnose krijg je protocol voor de behandeling, alsook advies goor je thuisbehandeling.  Een samenwerking verhoogt de resultaten.  

140€/ losse beurt

650€ in kuur (5x)

cabine foto .jpeg
IMG-0535.PNG

ACNE PEEL: ZUIVEREND

Huidbehandeling voor milde acne. Anti-bacteriële werking door de zuren, tegen puistjes en verstopte poriën.

Acne-peel wordt gedaan in kuur van max 3 behandelingen, voorafgaand van een thuisverzorging (2 weken).

95€

IMG-0535.PNG
IMG-0532.JPG

MESOECLAT: POWER ANTI AGING

Huidbehandeling voor de zonbeschadigde huid die tekenen van veroudering toont.

Zeg tegen fijne rimpeltjes vaarwel. Laat uw huid er opnieuw jong en stralend uitzien!

Huidveroudering is het aftakelingsproces van de huid in de loop van het leven. UV-stralen, gecombineerd met genetische -en omgevingsfactoren zoals roken en vervuiling, bepalen de vooruitgang van dit proces.

De Mesoéclat-methode werd ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme te activeren en te stimuleren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die aan de huid opnieuw haar vitaliteit, elasticiteit en jeugdigheid teruggeeft.

Mesoéclat® is wereldwijd al jaren een gevestigde waarde. Sterren als Madonna en Jennifer Aniston zijn fervente aanhangers van de behandeling.

Mesoéclat kan als sporadische behandeling gedaan worden, echter heb je de beste resultaten met een kuur van 5 behandeling om de 2 à 3 weken. Dit in combinatie met de thuisverzorging.

130€

IMG-0533.JPG
bottom of page